کیک و شیرینی

تاتلی نارنگی

تاتلی نارنگی یک دسر زمستانی بسیار لذیذ و خوشمزه با بافتی لطیف و طعمی متفاوت است. این دسر خوش رنگ و طعم اصالتاً مربوط به کشور ترکیه بوده و  ضمن این که طرز تهیه آسان و سریعی دارد، خیلی کم هزینه و اقتصادی هم هست.

 

مواد لازم برای ۵ نفر:

>> آب نارنگی: ۴ لیوان

>> آرد: ۲ قاشق غذاخوری

>> شکر: ۲ پیمانه

>> شیر: ۱ لیتر

>> نشاسته ذرت: ۸ قاشق غذاخوری

>> وانیل شکری: یک قاشق چایخوری

>> بیسکوئیت لیدی فینگر یا بیسکویت پتی‌بور: یک بسته

 

طرز تهیه:

برای تهیه این دسر جذاب ابتدا آب نارنگی را بگیرید و کنار بگذارید. بیسکوئیت لیدی فینگر یا بیسکوئیت پتی‌بور را یکی یکی به آب نارنگی آغشته کنید و کف ظرف پیرکس یا قالب مناسب که کمی چرب کردید بچینید. سپس وانیل، آرد، شکر و نیمی از نشاسته را با هم مخلوط کنید و به تدریج به قابلمه حاوی شیر اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از این که به غلظت مناسب رسید روی بیسکوئیت ها بریزید.

در این مرحله کمی شکر، آب نارنگی و باقی ماندۀ نشاسته را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا غلیظ شود بعد از غلیظ شدن، مواد را روی دسر بریزید و درون یخچال بگذارید تا دسر ببندد. در پایان برش دهید و بعد از تزئین سرو کنید.

نوش جان

 

::: نکته:

>> این دسر را معمولاً با بیسکوئیت لیدی فینگر درست می کنند که در صورت عدم دسترسی می توانید از بیسکوئیت پتی بور استفاده کنید.

>> نارنگی طعم اصلی این دسر است ولی می توانید به دلخواه به جای نارنگی از میوه های دیگر استفاده کنید.

>> در صورت تمایل می توانید با تغییر نوع بیسکوئیت این دسر را با طعم‌های مختلف درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *