یکی از خورش های لذیذ و خوشمزه ایرانی که عطر و طعم بی نظیری دارد خورش آلو زرشک است این خورش با مزۀ مَلس و ترش و شیرین یک غذای محبوب و پرطرفدار است. خورش آلو زرشک را می توانید به دلخواه با گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی درست کنید. در این مطلب با طرز تهیه این خورش با گوشت مرغ همراه ما باشید.
موادلازم:
>> آلو: ۱۰عدد
>> زرشک: ۴ قاشق غذاخوری
>> رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
>> ران یا سینه مرغ: ۱ یا ۲ عدد
>> زعفران دم کرده: به مقدار لازم
>> دارچین: به مقدار لازم
>> زردچوبه: به مقدار لازم
>> فلفل سیاه: به میزان لازم
>> پیاز: ۲ عدد
>> نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این خورش جذاب ابتدا زرشک و آلو را به مدت نیم ساعت جداگانه بخیسانید و کنار بگذارید. در این فاصله پیازها را نگینی خرد کرده و به همراه مقداری زردچوبه تفت دهید. حالا مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد سپس رب گوجه، فلفل سیاه، دارچین، و نمک را اضافه کنید. در مرحله بعد چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد. نیم ساعت بعد زرشک و آلوهای خیس خورده را به مرغ در حال پخت اضافه کنید . بعد از این که مرغ پخت و خورش جا افتاد و آبش غلیظ شد زعفران دم کرده را اضافه کنید و به همراه برنج سرو کنید.
نوش جان