سوپ و آش

سوپ سیر

اگر ازعلاقه مندان سوپ های خوشمزه هستید پیشنهاد می کنیم سوپ سیر را که یکی از متفاوت ترین و دلچسب ترین سوپ های ایرانی است یکبار امتحان کنید. این سوپ ضمن این که یک پیش‌غذای خوش‌عطر و بو و اشتها‌آور است برای سلامتی نیز بسیار مفید بوده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌ شود.

 

مواد لازم:

>> زرده تخم مرغ : ۲ عدد

>> کره : ۱ قاشق غذاخوری

>> پیاز: ۱ عدد بزرگ خرد شده

>> سیر: ۹ حبه رنده شده

>> روغن : ۱ قاشق غذاخوری

>> نان تست: ۲ عدد برشته

>> آرد : ۲ قاشق غذاخوری

>> سرکه سیب : ۱ قاشق غذاخوری

>> جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری خرد شده

>> فلفل سیاه : به میزان لازم

>> نمک: به مقدار لازم

>> استاک یا عصاره مرغ : ۳عدد (یا آب مرغ ۲ لیوان)

 

طرز تهیه:

برای تهیه این سوپ جذاب ابتدا پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به همراه کره و کمی روغن درون ماهیتابه مناسب کمی تفت دهید. بعد از این که سیر و پیاز سبک شدند به تدریج آرد را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید سپس عصاره مرغ را به همراه ۲ لیوان آب معمولی، سرکه، فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت با حرارت متوسط بجوشد. در صورتی که به جای استاک مرغ از آب مرغ استفاده می کنید مقدار آب معمولی را به ۱ لیوان کاهش دهید. بعد از این که سوپ جا افتاد زرده های تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با چنگال هم بزنید و کم کم به سوپ اضافه و بخوبی مخلوط کنید. حالا شعله را خاموش کنید و سوپ را درون کاسه های مناسب بریزید و با جعفری خرد شده، تکه های نان تست برشته و پودر سیر یا موسیر تزئین و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *