غذای سنتی

مرغ ادویه ای

اگر به فکر تهیه یک غذای جذاب و متفاوت هستید پیشنهاد ما مرغ ادویه دار است که یک خوراک راحت و سریع با عطر و طعمی جادویی است و شما می توانید در کمتر از نیم ساعت آن را آماده کنید. در این مطلب با طرز تهیه این مرغ ادویه ای لذیذ و خوشمزه همراه ما باشید.

 

مواد لازم :

>>  شیر: یک دوم پیمانه

>>  سیر: ۵ حبه خرد شده

>>  سینه مرغ: ۱ کیلو

>>  روغن زیتون: یک دوم لیوان

>>  پودرکاری: ۲ قاشق چایخوری

>>  پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

>>  پودر آویشن: ۲ قاشق چایخوری

>>  فلفل سیاه: به مقدار لازم

>>  رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

>>  نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذای بسیار دلچسب و خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را بشورید و به قطعات درشت خرد کنید و با چنگال سوراخ هایی روی آن ها ایجاد کنید. در کاسه ای بزرگ همه مواد لازم را بریزید و کاملاً با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس سینه های مرغ را اضافه کنید تا کاملاً به مواد آغشته و مزه دار شود. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و در ماهیتابه ای نچسب پشت و روی مرغ ها را با حرارت متوسط سرخ کنید.

در پایان در ظرف مناسب بچینید و به همراه برنج، سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *