غذای سنتی

بورانی باقلا

بورانی باقلا سبز یکی ازغذاهای محبوب و سنتی جنوب کشور و استان خوزستان است که سریع و راحت آماده می شود و بسیار خوشمزه و دلچسب است. بورانی باقلا سبزرا می توان به عنوان دسر و میان وعده  نوش جان کنید .

 

مواد لازم برای۴ نفر:

>> باقلای تازه: ۱ لیوان پاک شده

>> پودر لیمو: ۱ قاشق مرباخوری

>> ماست پُرچرب: ۱ لیوان

>> شوید: ۱ قاشق سوپخوری

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> پیاز : ۱عدد

>> سیر: ۲ عدد

>> نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا باقلاها را پاک کرده و بشورید. سپس در قابلمه ای مناسب باقلاها را به همراه آب و کمی نمک تا حدی که له نشوند بپزید. اگر در قابلمه را بگذارید باقالاها تغییر رنگ می دهند برای اینکه باقلاها سبز باقی بمانند در قابلمه را نگذارید.

بعد از پختن باقالا، آن را آبکش کنید و با ماست، شوید، نمک وفلفل مخلوط کنید.

پیاز وسیر را ریزخرد کنید و به صورت پیاز داغ و سیر داغ سرخ کنید.

در آخر بورانی بافالا را در ظرف مناسب بریزید و با سیر وپیاز داغ و پودر لیمو تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *