پیش غذا

رُب سیب

سیب یکی از میوه های پرطرفدار، محبوب و مفید جهان است که نقش آن در سلامتی بر کسی پوشیده نیست.  رُب سیب که از سیب تازه تولید می شود خواص بیشتری دارد و مصرف آن در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.

در اینجا طرز تهیه رُب سیب خوشمزه را که می توانید در وعده ی صبحانه، یا در شیرینی پزی و یا مزه دار کردن غذا از آن استفاده کنید را برای شما آموزش می دهیم.

 

طرز تهیه:

برای تهیه رُب سیب ۱ یا ۲ کیلو سیب قرمز یا سفید تهیه کنید.سیب ها را خوب شسته و پوست بگیرید سپس ریز خرد کنید و در یک قابلمه با حرارت کم اجازه دهید کمی نرم شوند حالا کنار بگذارید و با گوشتکوب سیب ها را له کنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا خوب پخته و مقداری از آب آن تبخیر شده  و مانند پوره یکدست شود. مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

بعد از این که رُب سیب آماده شد در ظرف شیشه ای در دار بریزید و استفاده کنید.

نکته:

از آب سیب هم می توانید رُب سیب درست کنید. برای این کار ۲ لیتر آب سیب را به روش بن ماری (درون قابلمه حاوی آب) روی شعله غیر مستقیم آنقدر حرارت دهید تا به مرور آب آن تبخیروغلیظ شده و به قوام رُب برسد.

 

برخی ازخواص رُب سیب:

– بهبود مشکلات مربوط به صفرا

– تقویت قلب

– رفع سرفه خشک و تنگی نفس

– تقویت عملکرد مغز

– کمک به پاکسازی وعملکرد کبد

– رفع بلغم

– کاهش التهابات وعفونت های موجود در معده

– تنظیم حرکات روده و رفع مشکلات مربوط به یبوست

– تنظیم سطح اسید معده

– تنظیم رطوبت معده وخشک کننده رطوبت اضافی معده

– رب سیب علاوه بر ویتامین ها و مواد معدنی دارای مقدار قابل توجهی فیبر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *