غذای سنتی

گل پالوده

گل پالوده از دسرهای سنتی خوش عطر و طعم ایرانی است و به آن فرنی گل محمدی یا گل پالدو هم می گویند. این فرنی خوشمزه را که اصالتاً مربوط به استان گیلان است می توان به عنوان میان وعده و دسر یا افطاری در ماه رمضان سرو و نوش جان کرد.

 

مواد لازم:

>> گل محمدی: یک سوم پیمانه

>> آرد: نصف پیمانه

>> آب: ۱ پیمانه

>> شیر: دو پیمانه

>> شکر: یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا باید آرد الک شده را در یک قابلمه با حرارت ملایم چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. دقت کنید که زیاد تفت ندهید که رنگ آرد تیره شود چون در این صورت گل پالوده تیره و بد رنگ می شود.

بعد از سرد شدن آرد، آن را با شیر، آب و شکر مخلوط کنید و روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه مدام هم بزنید تا آرد گلوله‌ نشود. سپس گل محمدی را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن گل محمدی، فرنی نباید زیاد روی حرارت بماند چون ممکن است تلخ شده و مزه آن خوب نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *