پیش غذا

دیپ گوشت و پنیر

 

دیپ ها نوعی چاشنی خوشمزه هستند که در کنار عصرانه ،به صورت میان وعده و یا در کنارغذای اصلی سرو می شوند و تنوع زیادی دارند در اینجا با طرز تهیه دیپ گوشت و پنیر آشنا می شوید که بر پایه گوشت بوده و فوق العاده خوشمزه و وسوسه انگیز است.

مواد لازم برای چهار نفر:
– پنیر چدار : صد گرم رنده شده
– سس هالوپینا : دو قاشق غذاخوری
– ماست پرچرب : نصف پیمانه
– سس گوجه فرنگی : سیصد گرم
– گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
– پنیر خامه ای هم زده : سیصد گرم

طرز تهیه:
قبل از هر کاری فر را با دمای سیصدو پنجاه درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا خوب گرم شود.
در این فاصله ماست و پنیر خامه ای را کاملا با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس در یک ظرف لبه دار مخصوص فر پهن می کنیم.
در ادامه گوشت چرخ کرده را درون ماهیتابه با کمی روغن تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از آن که خامی گوشت از بین رفت حرارت را کم می کنیم و سُس هالوپینا و سُس گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ده دقیقه بپزند. بعد از این مدت آن را روی مخلوط ماست و پنیر خامه ای که در یک ظرف لبه دار مخصوص فر پهن کرده بودیم می ریزیم و روی آن را با لایه ای از پنیر چدار رنده شده می پوشانیم و در فر قرار می دهیم. بعد از بیست دقیقه دیپ خوشمزه و لذیذ شما آماده است. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *