خورشتی, غذای سنتی

خورشت خلال بادام

 

خورشت خلال بادام یک خورشت مجلسی و رسمی کرمانشاه است که در تهیه آن از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی استفاده می شود و بسیار هم خوشمزه است. البته خود کرمانشاهی‌ها در تهیه این خورشت فوق العاده از روغن کرمانشاهی استفاده می‌کنند.

 

مواد لازم:
– زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
– لیمو عمانی چهار عدد
– خلال بادام خیس خورده چهارصدگرم
– پیاز یک عدد
– زرشک سیاه دو قاشق غذاخوری
– رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
– گوشت چهارصدگرم
– چوب دارچین یک عدد کوچک
– عصاره گوشت یک عدد
– شکر یک قاشق غذاخوری
– روغن حیوانی یا کره پنجاه گرم

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری کره تفت دهید سپس زعفران دم کرده و رب را به آن اضافه کنید و باز تفت دهید.
2-گوشت را که بصورت خورشتی خرد کردید اضافه کنید تا با پیاز کمی تفت بخورد. حالا مقداری آب داخل قابلمه ریخته و چوب دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت کم کم بپزد. خلال بادام را که از قبل خیس کردید به گوشت اضافه کنید.
حالا شکر، زرشک سیاه و عصاره گوشت و لیمو عمانی را اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت کامل پخت حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد.
در پایان با برنج سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *